sábado, 26 de septiembre de 2015



Hola bons amics!

Avui fa 82 anys que vaig venir al món i tinc ganes de comunicar-me amb vosaltres, perquè us en alegreu i m’ajudeu a donar gràcies.
El temps passa...
Diumenge, dia 20, varem celebrar l'aplec dels màrtirs en el Mas Claret. És una tradició que, des de 1943 aplega gent de la Segarra i de diversos indrets de Catalunya. En acabar se’m presenten dues noietes d’uns 65 anys demanant pel pare Vilarrubias, aquell claretià jove, simpàtic i guapo que els anys 60 / 63, a Cervera,  feia convivències i recessos al col·legi de la Sagrada Família. Un parèntesi de 50 anys des que elles eren nenes adolescents i jo un novell sacerdot claretià, fins ara que ens retrobem, ja granadets, amb una joiosa sensació d’haver anat avançant pels diversos camins que aleshores teníem oberts.
  
Ja no son vidres retallats i emplomats sinó esmicolats, que en conjunt produeixen l'efecte lluminós d'una vibració sorprenent.
Això que teniu aquí son fotografies; però cal dir que, vist en directe, val la pena.

                                                         TARDOR I HIVERN

Si us interessa us podré mostrar d'altres treballs fets amb aquest nou llenguatge.és un

















Així que, si ho voleu veure, veniu a la Casa Natal del P. Claret, a sallent, El primer que hi trobareu en entrar-hi serà la làmpada dels quatre temps.                                                                                                                                                                                       ment és una font de  reflos lluLa làmpada en qüestió ha estat exposada en una mostra artística, a la festa major de Sallent. Per Nadal penso tornar-hi  i ara amb el tema: sortida de sol sobre el mar.inosos acolorits,  tot plegat ofereix un efecte sorprenent. Les fotos que us presento tenen el pigment sobre paper, per



 TEMA CIMER 
DE LA LÀMPADA:
EL PAS DEL TEMPS 
ò vist en directe  el 
 a vibració de llum en color. Una cosa és el paper i una altra la llum. La diferència que hi ha entre una foto sobre cartolina i la mateixa en transparència projectada sobre la pantalla.





                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
                                                                   DETALL DE  L'ANTERIOR

Veig que se m'ha colat justament el tema de tardor! No el recupero perquè encara ho esguerrariaa tot.

 Bé, que tingueu un bon cap de setmana amb lluna plena, amb eclipsi inclosa.  I que la tardor sigui un nou tems de benedicció.

1 comentario:

  1. Josep no sé per on començar d'aquesta exuberància d'obres d'art. Enhorabona els 82 encara tan esperonat més a oferir-nos els teus meravellosos treballs, Haurem de passar per Sallents per a poder-ne gaudir i també amb la teva companyia. Pere Prat

    ResponderEliminar